Valokuvaus

1x.com - Best photos on the web
Nimensä mukaisesti erittäin hienoja valokuvia.
Aukea.net
Aukea.net on vapaa luomisgalleria luoville ihmisille ja harrastajille, jotka haluavat tuoda töitänsä esille saadakseen palautetta, uusia ideoita ja kokemuksia.
boogie | photographer
Hienoja kuvia maailman kaduilta ja takapihoilta. Ei herkille ihmisille, jotka kuvittelevat että maailmassa kaikki on kaunista ja mukavaa.
Vesa Huttunen
Paljon hienoja lintukuvia.
The Big Picture - Boston.com
Hienoja kuvia maailman tapahtumista ja uutisista.
PhotoLinks - The Photographers Directory
Vuonna 1997 perustettu hakemisto valokuvaajista ympäri maailman. Hakemistosta löytyy tällä hetkellä yli 30 000 kuvaajaa.

Kamerat ja varusteet

dpreview.com
Kameratestejä.
Photozone
Linssitestejä joka lähtöön
Ken Rockwell
Testejä, vinkkejä ja muuta tekniikkaa. Etenkin Nikonisteille paljon asiaa, mutta luettavaa riittää muillekin merkistä riippumatta.

Moottoriurheilu

Site officiel de Sébastien Loeb
Kaikkien aikojen rallikuskin viralliset sivut englanninkielisenä.
Rallye-Info.com
Epävirallinen rallin MM-sarjan uutissivusto.
Ralli.net
Ralli.net on suomen suurin sitoutumaton, täysin harrastajavoimin toteutettu ralliaiheinen sivusto, josta nettisurffailijat saavat tietoa Suomen ralli- ja rallisprint-kuljettajista, sarjoista, kisoista ja muista tapahtumista.
F1veikkaus.com
F1veikkaus.com on Formula 1 -vedonlyöntiin ja itse lajiin keskittyvä sivusto. Tuomme lukijoidemme tietoon perusfaktojen lisäksi oman näkökulmamme tähän kuningaslajiin ja sitä koskevaan vedonlyöntiin, jota seuraamme kaikki aistit tarkkana. Suurimman osan vuodesta kestävä formulakausi tuo jälleen kaikkien ulottuville adrenaliinia, moottorien jylinää, ohituksia, kolareita, varikkotyttöjä, palkintojenjakoja… kaikkea sitä mitä ennenkin ja paljon sen päälle.

Moottoriurheilun kuvaaminen

Youtube - Rallymedias Channel
Rallymedia.nl:n Youtube -kanava, josta löytyy paljon hienoja ralliaiheisia videoita.

Sekalaiset linkit

Saimaan Autokatsastus Oy
Tammikuussa 2016 avattu Lappeenrantalainen katsastusasema.
SoMuch.com
Popular Internet Links directory focused on humor, entertainment, news, Medical, Real Estate, Travel,Fitness, Music and Graphics.
Live-Veto.net
Täältä löydät vinkkejä, ohjeita ja vihjeet parempaan vedonlyöntiin ja kaikkeen siihen liittyvään. Tarjolla on niin parhaita bonuksia nettiuhkapeliin, vinkkejä kannattavista vedonlyöntikohteista, kuin listaa parhaista pelipaikoista.
Mansikkapeli.com
Tältä sivulta löydät tietoa parista tämän hetken kuumimmasta hedelmäpelistä, jotka ovat olleet suomalaisten suosikkeja jo vuosikausia. Tänä aikana on nähty ja kokeiltu ties minkälaisia pelejä, mutta oikeita klassikoita on mieleen jäänyt vain muutama. Täältä löydätkin tietoa juuri näistä peleistä ja myös parhaista suomenkielisistä casinoista.