Juha
Nätti kuva :)
joooo
ööh.. aika ison näköinen nainen...
tsamppa
Luulin tätä naista paljon sirommaksi... osottautui pettymykseksi.. vaikka eihän isoissa mitään vikaa ole..
!!!
pojat!!! tämä on nätti.:)
Oona
No toi kuva kyl hämää, suurentaa selkeesti jalkoja, katsokaa noita muitakin kuvia niin huomaatte ettei hän ole ainoa. Ei toi tyttö kyllä mikään iso ole missään nimessä! ja pitäskö sitä ihan lanka olla? vaikka oliskin ton kokonen niin ei mitään vikaa!
Antti
En tajuu miten tää kuva voi vääristää noin paljon? Vika valokuvaajassa? Nukun joka yö hänen vieressään ja hän ei todellakaan ole niin iso kuin miltä tässä kuvassa näyttää.... ! Kuulemma tuo toinenkin tyttö on oikeasti pienikokoinen..
JP
Kameran kantajana pari kommenttia. Kuva on otettu melko alhaalta yläviistoon, jolloin luonnollisesti kuvan alaosa korostuu. Käytössä on kuitenkin melko pitkä polttoväli, että ei se nyt niin mahdottomasti vääristä. Toisaalta pitkä polttoväli tekee kuvasta kaksiulotteisemman, jolloin kuvassa olevan neitosen asento ei ehkä näytä ihan sellaiselta, mikä se todellisuudessa oli. Eli ylävartalo on vähän pidemmällä pyörän päällä, kun se kuvassa näyttäisi olevan. Katsokaa uusimmasta Bomber -lehdestä miltä neito siellä näyttää, kyseisen lehden kuvaustapahtumasta otettu tämä kuva. Veikkaisin, että alavartalo näyttää kuitenkin lihaksikkaammalta kuin keskiverto "luurangolla". Ja korostetaan nyt vielä, että tällä en tarkoita mitään negatiivista kuvan kohteen ulkoisesta olemuksesta. Toinen kuva, jossa voi olla samankaltaista vääristymää on tuo samasta tapahtumasta otettu tummemman naisen kuva. Kumma kun kukaan ei keskustele noista parista laajakulmalla ylhäältä alaviistoon otetusta kuvasta, joissa on kyllä vääristymää paljon rajummin ;)
Loading...