Luumäen Offroad

Vesisade, kylmää ja tuulee, uusi laji kuvattavana eikä kovin tarkkaa tietoa kuvauspaikasta. Mutta taas kerran tuli oppia kuvaamisesta ja kaluston tarpeista.

Kilpailun kulusta en pysty kertomaan juuri mitään, koska laji tosiaankin on valitettavan vieras.

Autot olivat mielenkiintoisen näköisiä rakennelmia ja oli joissakin jopa kilpa-autoa muistuttavat äänet. Välillä tuntui, että eniten rakennettujen autojen reitti oli joistakin kohdin mahdoton. Tai ainakaan onnistuneita suorituksia ei osunut minun kohdalle. Ja vastaavasti vakioautoa eniten muistuttavilla onnistuneita suorituksia tuli helpon näköisesti.

Kuvaamista ei oikein pysty vertaamaan minkään muun lajin kuvaamiseen. Vauhtia ja liikettä kuviin on miltei mahdoton saada, kuvan näyttävyys on saatava aikaan kuvakulmia etsimällä ja sopivaa tilannetta odottamalla. Tällä kertaa vesisade sotki vielä suoritusta. Kamera oli kokoajan pakastepussin sisällä suojassa ja filtteriä joutui kuivailemaan aina välillä. Eikä tilannetta yhtään helpottanut se, että kilpailun kulusta ei ollut tarkkaa tietoa.

Kuvauskaluston suhteen laji tuntui näin ensikertalaisesta melko vaativalta. Toisessa paikassa tarvitsisi pitkää polttoväliä ja toisessa taas laajakulmaa. Ja ainakin yksi kunnollinen salama pitäisi olla, mieluumin parikin radio-orjilla laukaistavana.

Luumäen Offroad kuva 1Luumäen Offroad kuva 2Luumäen Offroad kuva 3Luumäen Offroad kuva 4Luumäen Offroad kuva 5Luumäen Offroad kuva 6 Luumäen Offroad kuva 7Luumäen Offroad kuva 8Luumäen Offroad kuva 9Luumäen Offroad kuva 10Luumäen Offroad kuva 11Luumäen Offroad kuva 12Luumäen Offroad kuva 13Luumäen Offroad kuva 14Luumäen Offroad kuva 15Luumäen Offroad kuva 16Luumäen Offroad kuva 17Luumäen Offroad kuva 18